top of page
blank
OM meg

Mitt navn er Erika Hobøl. Utdannet osteopat etter 4 år på Norges Helsehøyskole i Oslo, og medlem av Norsk Osteopat Forbund (MNOF).

 

Jeg vokste opp på en gård i Enebakk, og fikk tidlig interesse for folk og fe, bokstavelig talt. Som barn og ungdom har jeg vært aktiv i ulike idretter som fotball, langrenn, håndball og dans. Så kroppen har vært i fokus i mange år av livet mitt. Allerede på ungdomsskolen, ved en yrkesmesse, fikk jeg interesse for hvordan man ved osteopati kunne hjelpe andre mennesker med ulike plager. Den gang måtte man først utdanne seg som fysioterapeut og deretter ta utdanning på deltid med mindre man flyttet til eksempelvis England. Siden viste det seg at vi i Norge også hadde fått heltidsutdanning i Osteopati og ikke lenger trengte å være fysioterapeut for å søke, og da var valget enkelt.

 

Hvorfor Osteopati?

Jeg valgte å bli Osteopat fordi god helse er en av grunnpilarene i et godt og lykkelig liv! Det er fantastisk givende å ha en aktiv og utfordrende hverdag som gir meg muligheten til å hjelpe andre. Å se fremgangen til pasientene mine og se hvordan det forandrer hverdagen deres, gjør det til en glede å dra på jobb hver dag.

 

.

IMG_1771.jpg
ÅPNINGSTIDER

Enebakk; Onsdag kl.10.00 - 18.00

       Askim; Man,Tirs,Tors og Fre             kl. 08.00 - 16.00

KONTAKT

Adresse: Askim Osteopati, Skolegata 11, 1830 ASKIM

Telefon: 995 21 646

MNOF

Medlem av Norsk Osteopat Forbund

Bilder av Paulsen Photography

bottom of page