top of page
blank
Osteopati forklart på 2 minutter

Osteopati er en internasjonal helseprofesjon med røtter i USA, som baserer seg på kliniske og naturvitenskapelige fag som anatomi, fysiologi, biomekanikk og patologi (sykdomslære). Osteopaten har høy medisinsk kompetanse og samarbeider med annet helsepersonell om nødvendig.

Osteopatibehandling er en trygg manuell behandlingsform for muskel og skjelett plager. Osteopaten bruker flere ulike teknikker med hendene som verktøy: fra myke skånsomme teknikker som avspenning av vev, tøyninger, mobilisering, drenering og manipulering. Pasientene får også øvelser de kan gjøre hjemme for å kunne bli smertefrie raskere.

Målet er god funksjon og en god helse, slik at din kropp fungerer så optimalt som mulig. Dette gjøres ved å finne lokalisasjonen og sammenhengene i kroppen som forårsaker plage i nettopp din kropp. Muskelskjelett-, bindevevs-, sirkulasjons-, respirasjons-, -og nervesystemet samarbeider for å fungere optimalt sammen og blir derfor tatt i betraktning. Nedsatt funksjon (eksempelvis leddbevegelighet) kan være årsaken til at en muskel overarbeider og gir deg smerte. Derfor blir hele kroppen tatt med i betraktning, og ikke bare der du kjenner smerten. Resultatet er smertelindring og en bedre funksjon i hverdagen, enten det gjelder pasienter med akutte eller kroniske smerter.

 

Behandlingen egner seg for pasienter i alle aldre (også spedbarn).

Hva er Osteopati?
ÅPNINGSTIDER

Enebakk; Onsdag kl.10.00 - 18.00

       Askim; Man,Tirs,Tors og Fre             kl. 08.00 - 16.00

KONTAKT

Adresse: Askim Osteopati, Skolegata 11, 1830 ASKIM

Bakkehagan 5, 1911 FLATEBY

 

Telefon: 995 21 646

MNOF

Medlem av Norsk Osteopat Forbund

Bilder av Paulsen Photography

bottom of page